Elämä kroonisen munuaissairauden (CKD) kanssa

Tämä sivusto tarjoaa sinulle tietoa elämästä dialyysipotilaana. Sivustolta löydät myös vastauksia sinua mahdollisesti askurruttaviin kysymyksiin.

Katso vastauksia kysymyksiisi

Katso vastauksia mieltäsi painaviin kysymyksiisi.

Hoitomuotovaihtoehdot

Dialyysihoito on aina yksilöllinen. Minkälainen dialyysihoito on sinulle sopivin? Tutki vaihtoehtoja ja löydä sinulle sopivin hoitomuoto.

Täysipainoista elämää dialyysihoidossa

Lue lisää siitä, kuinka voit ylläpitää fyysistä ja henkistä terveyttäsi dialyysihoidossa käyvänä. 

Sivustoa on ilmaissut tukevansa

Kroonisen munuaissairaus ja dialyysihoito

Vastauksia kysymyksiisi

Keskusteltuasi lääkärisi kanssa saatat tarvita lisätietoja tunteaksesi olosi turvalliseksi ja varmaksi dialyysihoidon suhteen. Lue lisää kroonisesta munuaissairaudesta (CKD) ja siitä, kuinka se vaikuttaa sinuun ja kehoosi.

Krooninen munuaissairaus – tutustu hoitovaihtoehtoihin

Eri hoitomuodot

Kroonista munuaissairautta (CKD) voidaan hoitaa monin eri tavoin. Mieti, mikä hoitomuoto sopii parhaiten fyysisiin, henkisiin ja elämäntyylisi mukaisiin tarpeisiisi – näin voit valmistautua paremmin hoitopäätöksen tekemiseen yhdessä lääkärisi kanssa.

Täysipainoinen elämä dialyysipotilaana

Täysipainoista elämää dialyysipotilaana

Hyvän elämänlaadun ylläpitäminen kroonisen munuaissairauden kanssa vaatii tarvittavien valintojen tekemistä. Lue lisää siitä, kuinka voit ylläpitää fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi dialyysipotilaana ja viettää mahdollisimman normaalia elämää.

Elämä kroonisen munuaissairauden (CKD) kanssa

Oletko dialyysihoidossa käyvän henkilön avustaja tai läheinen?

Omakin elämäsi muuttuu tavalla tai toisella, jos olet dialyysipotilaan läheinen. Tieto siitä, mitä on odotettavissa auttaa sinua valmistautumisessa. Lue lisää siitä, mitä on odotettavissa ja miten voit tukea läheistäsi sekä miksi on tärkeää pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi.

Lue lisää